TRX Bootcamp Nijmegen & Lent

Lekker buiten sporten onder professionele begeleiding

TRX Bootcamp Nijmegen & Lent

Sinds 2009 bied TRX Bootcamp de beste outdoor trainingen aan die voor elk niveau toegankelijk zijn en met persoonlijke aandacht.

Onder leiding van een ervaren en gekwalificeerde Bootcamp Trainer ervaar je hoe leuk en effectief een training kan zijn.

Lekker in de buitenlucht met een groep trainen, maar toch ieder op z’n eigen niveau. Voel je sterker, fitter en gezonder.

Lestijden

DinsdagLocatie Spoorkuil

19:30-20:30

TRX Bootcamp

DonderdagLocatie Lentse Warande

19:30-20:30

TRX Bootcamp Lentse Warande

VrijdagLocatie Lentse Veld

10:00-11:00

Bootcamp Lentse Veld

ZondagLocatie Spoorkuil

10:00-11:00

Early Bird Bootcamp

De trainingen gaan (bijna) altijd door ongeacht het weer! Maar kijk voor actuele trainingen en mededelingen op onze Facebook-pagina!

Tarief

Bij TRX Bootcamp werken we met (fysieke) strippenkaarten. Deze zijn 1 maand geldig vanaf de datum van aanschaf. Bij aanschaf van een strippenkaart mag deze gebruikt worden voor alle lessen! Deze is dus niet gebonden aan de bootcamp waar je op dat moment de strippenkaart bij aanschaft.

De strippenkaarten worden tijdens de les zelf worden gekocht. De betaling van de strippenkaarten kan contant of via een overschrijving. We werken niet met abonnementen en je zit dus nergens aan vast.

In het geval van ziekte, blessureleed of vakantie wordt er in overleg met de instructeur gekeken naar een oplossing.

Proefles

5,-

Eénmalig

Losse les

8,50

per les

4 Strippenkaart

28,50

per maand

8 Strippenkaart

45,-

per maand

Onbeperkt

55,-

per maand

Trainingslocaties

De Bootcamp-trainingen vinden plaats op 3 locaties:

  • Spoorkuil (di/zo)

    • de Spoorkuil bevindt zich in het Willemskwartier in Nijmegen bij de kruising van de Tollensstraat met de Thijmstraat. Er is voldoende parkeergelegenheid in de Tollensstraat bij de ingang (trap naar beneden).
  • Lentse Warande (do)

    • de Lentse Warande is de Lentse kant van de nevengeul en bevind zich tussen de Waalbrug en de Snelbinder/Spoorbrug. We verzamelen bij de Lentse Loper (de kleine brug in het midden). Er is voldoende parkeergelegenheid boven op de Warande.
  • Parkje Lentse Veld (vr)

    • het Parkje Lentse Veld bevindt zich in de Spaanse buurt in Lent en ligt tussen de Balearenstraat en Cantabriëstraat in. Er is voldoende parkeergelegenheid aan beide kanten van het park.