TRX Bootcamp Nijmegen & Lent

Lekker buiten sporten onder professionele begeleiding

Al ruim 10 jaar bieden we de beste outdoor training/bootcamp, voor ieder niveau toegankelijk en met de meeste persoonlijke aandacht.

Onder leiding van een ervaren en gekwalificeerde Bootcamp Trainer ervaar je hoe leuk en effectief een training kan zijn. De groepen zijn bewust klein gehouden om persoonlijke aandacht en aanwijzingen te garanderen. Alleen zo kun je persoonlijk groeien en fitter, sterker en gezonder worden.

Lekker in de buitenlucht in een groep trainen met uitdagingen op jouw eigen niveau!

Lestijden

DinsdagLocatie Spoorstraat Lent

20:00-21:00

Bootcamp Spoorstraat

DonderdagLocatie Spoorstraat Lent

20:00-21:00

Bootcamp Spoorstraat

VrijdagLocatie Spoorstraat Lent

10:00-11:00

Bootcamp Spoorstraat

ZondagLocatie Spoorkuil Nijmegen

10:00-11:00

TRX Bootcamp Spoorkuil

Tarieven

Bij TRX Bootcamp heb je de mogelijkheid tot een abonnement , rittenkaarten of losse les. De abonnementen zijn maandelijks en worden, na de eerste aanschaf, via een automatische incasso afgeschreven. De rittenkaarten zijn 1 jaar geldig vanaf moment van aankoop en kunnen , net zoals de abonnementen, gebruikt worden voor alle lessen. In het geval van ziekte, blessureleed of vakantie (vooraf aangeven) wordt er in overleg gekeken naar een oplossing.

Proefles

5,-

Eénmaligplan hier

Losse les

10

per leskoop hier

5 Rittenkaart

45

1 jaar geldigkoop hier

10 Rittenkaart

85,-

1 jaar geldigkoop hier

Abonnement 1x per week

28,50

per maandkoop hier

Abonnement 2x per week

45,-

per maandkoop hier

Abonnement Onbeperkt

60,-

per maandkoop hier

Over de trainingslocaties

De Bootcamp-trainingen vinden plaats op 2 vaste locaties*

  • Target Gym Spoorstraat (di/do/vr)
    • de buitengym van de Target ligt aan de achterkant van het pand op de Spoortstraat 23 in Lent. De buitengym is zichtbaar vanaf het fietspad bij het Citadel college en is ‘s avond vol op verlicht zodat we altijd terecht kunnen. Aan de voorkant van het pand is voldoende parkeerruimte op eigen terrein.
  • Spoorkuil (zo)
    • de Spoorkuil bevindt zich in het Willemskwartier in Nijmegen bij de kruising van de Tollensstraat met de Thijmstraat. Er is voldoende parkeergelegenheid in de Tollensstraat bij de ingang (trap naar beneden).

*Met speciale gelegenheden maken we nog wel eens gebruik van andere locaties, maar dit wordt ruim van te voren gecommuniceerd.

Impressie TRX Bootcamp