PTP 1.0

Personal Training 1 op 1

Een Personal Training wordt aangepast op jouw persoonlijke voorkeuren en doelen. Daarbij wordt er uitgegaan van jouw persoonlijke gesteldheid, (sport-)geschiedenis en voortgang. Elke training kijken we dus weer naar het verloop, hoe was de vorige training, hoe sta je er op dit moment voor? Want een nacht slecht geslapen hebben, of enorme stress op het werk/thuis, hebben vaak een grote impact op je belastbaarheid tijdens een training.
Een trainingsschema wordt daarnaast aangepast op het aantal trainingen per week en de tijdsduur voor het behalen van een doel (dit noemt men ook wel periodisering). De lijn van progressie zal bij iemand die 1x per week traint anders verlopen dan bij iemand die 3x per week traint. En een doel dat binnen 2 maanden moet worden behaald, zal een ander trainingsverloop hebben dan wanneer het doel binnen 2 jaar moet worden behaald.

 

Hieronder vind je de tarieven voor 1 op 1 training per maand.

Personal Training 1x p/w

292,50

(incl. btw)per maand

Personal Training 2x p/w

540,-

(incl. btw)per maand

Personal Training 3x p/w

747,50

(incl. btw)per maand

Duo Trainingen 1 op 2

Naast de mogelijk van Personal Training 1 op 1, is het ook mogelijk om met z’n tweeën te trainen en te werken aan gemeenschappelijke én individuele doelstellingen. Samen met je vriend(in)/partner/buurman (of buurvrouw) sporten zorgt voor een extra stimulans en motivatie en daarnaast deel je de kosten.
De duo-training wordt zo ingedeeld dat je, naast enkele individuele oefeningen om aandachtspunten te verbeteren, samen een lekkere training afwerkt. Altijd aangepast op het juiste niveau zodat je ongeacht het verschil (jong/oud, klein/groot, man/vrouw, getraind/ongetraind) een optimale training ervaart.

 

Hieronder vind je de tarieven voor duo trainingen per persoon per maand.

Duo Training 1x p/w

180,-

(incl. btw)per maand p.p.

Duo Training 2x p/w

345,-

(incl. btw)per maand p.p.

Duo Training 3x p/w

487,50

(incl. btw)per maand p.p.