Partners PTP

Partners van PTP

Als Personal Trainer vind ik kwaliteit en persoonlijke aandacht erg belangrijk. De bedrijven waar ik mij als partner aan heb verbonden hebben dit ook hoog in het vaandel staan.
Ik kan dan ook met een gerust hart mijn klanten aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van mijn partners.

PK Runningshop

PK Runningshop – al ruim 20 jaar een begrip in Nederland

Hardloop-, trail- en wandelschoenen, hardloop- en wandelkleding, elektronica, accessoires en teamkleding.
PK Runningshop is al ruim 20 jaar de toonaangevende hardloopspeciaalzaak en wandelspecialist van Nederland.
PK staat vooral bekend om zijn goede service en persoonlijk en deskundig advies. Hardloop-, trail- en wandelschoenen worden altijd op een zeer deskundige manier (gratis) aangemeten. Alle adviseurs zijn ervaren hardlopers of wandelaars, zodat ze jou als hardloper of wandelaar het beste advies kunnen geven.
Voor de beste hardloopschoenen voor dames en heren ben je bij PK aan het juiste adres.

Laat hardloop-, trail- en wandelschoenen aanmeten

Of je nu een beginnende of ervaren loper bent: laat hardloop-, wandel- en trailschoenen altijd aanmeten.
Goede loopschoenen voorkomen overbelasting, blaren en zelfs blessures. Bij PK wordt er altijd een gratis voet- en loopanalyse gemaakt. Door de grote schat aan kennis en ervaring en door de statische en dynamische loopanalyse, vindt de adviseur van PK gegarandeerd de beste schoen voor jou. Van een anti-pronatie en neutrale hardloopschoen tot passende wandel- en trailschoenen. PK Runningshop is dé specialist!
Ook voor advies over kleding, hartslagmeters en accessoires ben je bij PK aan het juiste adres. Het brede assortiment van PK bestaat uit hardloop-, trail- en wandelschoenen, spikes, hardloop- en wandelkleding, hartslagmeters, sportvoeding, sport-bh’s en accessoires. Ook kun je voor teamkleding bij PK terecht.

Kom voor het beste advies en de beste hardloopschoenen naar PK Runningshop in Dodewaard!

Unieke werkwijze

Om overbelasting, blaren, rugklachten en blessures te voorkomen, is het van groot belang dat je hardloopschoenen draagt die bij jouw lichaam en trainingsstijl passen. Een verkeerd gekozen hardloopschoen kan in de toekomst schade aanbrengen aan spieren en gewrichten.

PK analyseert je voeten en loopbeweging op uiterst deskundige wijze. Mocht je eerder hardloopschoenen gekocht hebben, dan is het verstandig om die mee te nemen naar PK. De slijtage van je huidige schoenen wordt beoordeeld en eventuele fysieke klachten of blessures worden ook in de overweging meegenomen.

De deskundige adviseurs van PK zijn allemaal ervaren hardlopers en/of wandelaars. Door de grote schat aan gedeelde kennis en door de unieke werkwijze, kun je er zeker van zijn dat je met de juiste hardloopschoen naar huis gaat.

• Persoonlijk advies op maat
• Gratis deskundige voet- en loopanalyse
• 35m lange hardloopbaan met video-opname

Een afspraak maken mág, maar hoeft niet per se.
Dalwagen 43
6669 CB Dodewaard
T: 0488 480 350
E: info@pkrun.nl
www.pkrun.nl

Schoonheidssalon B Pretty logo

B Pretty Schoonheidsspecialiste Lent

In schoonheidssalon B Pretty beleef je hét momentje voor jezelf en kun je heerlijk ontspannen. Naast ontspanning staat een optimale, op jouw huid afgestemde behandeling boven alles!
Aangezien onze huid het grootste orgaan van ons lichaam is, heeft zij de juiste verzorging nodig en daar helpt deze uitstekende schoonheidsspecialiste graag bij.
Naast een huidanalyse en behandeling geef zij je ook advies, zodat je ook zelf thuis aan jouw huidconditie kunt werken.

IK Skin Perfection
B Pretty werkt met de productlijn van IK Skin Perfection. Bij  IK Skin Perfection is de natuurlijke conditie en flora van de huid het uitgangspunt. Door verschillende factoren kan de huid uit balans raken. Om jouw huid naar een gezonde basis terug te brengen werkt IK Skin Perfection met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten. Dit betekent dat er constant gezocht wordt naar de fijnste natuurlijke ingrediënten met de hoogst mogelijke actieve bestanddelen. Gecombineerd met elkaar zorg dit voor de beste resultaten, zonder te werken met synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.

Behandelingen zijn alleen mogelijk op afspraak.
Castiliëstraat 34
6663 NT Lent
T: 06- 23 20 32 45
E: info@schoonheidssalonbpretty.nl
www.schoonheidssalonbpretty.nl