Ervaringen

Dit zeggen klanten over PTPepijn

Pepijn is een professionele en prettige pt. Hij toont oprecht interesse en motiveert je om net dat extra stapje te zetten als je denkt dat je aan je max zit. Geen training is helemaal hetzelfde waardoor je telkens wat nieuws leert en niet verveeld raakt

Nina Gajic Content en Communicatie Expert bij Coöperatie VGZ

“2 jaar terug liep in opeens met krukken, iets met kalkaangroei in mijn knie. Advies was “sporten”….. ik ken mezelf, dat wordt niets in mijn eentje en hoe pak ik het aan met de klachten? Ben toen 3 maanden met Pepijn aan de slag gegaan. Ondanks blessure heb ik alle oefeningen kunnen doen en voor ik het wist eigenlijk nergens meer last van. Pepijn weet exact hoe je de oefeningen moet opbouwen. Ik heb nu ongeveer 2x per week bootcamp bij hem en ook daar merk je dat de oefeningen slim in en achter elkaar zitten. Al 2 jaar blessure vrij!!! Een echte vakman en hij is ook nog eens super sympathiek :-)”

Lenny Rijken Product specialist therapeutische elastische kousen en compressie bandages bij Compressie Zorg Nijmegen

Pepijn heb ik leren kennen als een gepassioneerd en betrokken trainer. Luister goed en helpt met het stellen doel, maakt een reële inschatting qua mogelijkheden. Wanneer het even niet gaat past hij zonder moeite de oefening aan.

Joris Philipsen Sr (Project)manager & verbindingsmakelaar. Inspirator, management specialist in crisis interventie, transitie en opbouw.

” Ik heb een paar maanden bij Pepijn getraind. Pepijn heeft een enorme kennis van training en voeding en weet dit op een geduldige en rustig manier over te brengen. Dankzij Pepijn heb ik mijn techniek aanzienlijk verbeterd en daarmee een mooie progressie kunnen maken. Mocht je een Personal trainer zoeken dan kan ik Pepijn van harte aanbevelen.”

Pieter Segers Proces & Kwaliteitsmanager (analist, proces, control, chance management)

” Nadat ik 2 jaar nauwelijks had gesport, werd het tijd om weer te beginnen. Mijn doel was fitter en sterker worden en zonder gewrichtsklachten kunnen sporten. De drempel was voor mij hoog, maar Pepijn heeft ervoor gezorgd dat ik weer vertrouwen kreeg in mijn eigen lijf. Ik kon veel meer dan ik zelf dacht. Ik begon met 1 maand personal training, twee keer in de week. Deze maand vloog voorbij, leuke afwisselende lessen en ik voelde mij er heel goed bij, ik wilde doorgaan! Dus ik boekte uiteindelijk nog 2 maanden erbij, waarbij ik twee keer per week kwam sporten. Pepijn is rustig, motiverend en geeft goede inzichten. Hij legt uit waarom er een oefening wordt gedaan en hoe je deze moet uitvoeren. Uitvoering is belangrijker dan het aantal keer dat je de oefening doet en dat was een goede les voor mij. Omdat Pepijn goed let op de techniek van de oefening heb ik geen last gehad van mijn gewrichten, terwijl ik hier voorheen tijdens het sporten veelvuldig mee te maken had. Na drie maanden personal training zet ik het sporten door bij de Bootcamp van Pepijn. En graag boek ik weer een keer een paar maanden personal training!”

Nicole Tebarts Ergotherapeut/praktijkhouder VIEK Ergotherapie & Ergotherapeut Brabantzorg

Testimonial Pepijn van Afferen Personal Training
“Pepijn is de persoon die mij de motivatie heeft gegeven te beginnen en te blijven sporten. Waar ik voorheen sporten als een “noodzakelijk kwaad” zag waarin het lastig was om de motivatie vast de houden zie ik het nu voor het eerst als een toevoeging aan mijn leven. Hij weet mij een stuk verder te pushen dan dat ik zonder PT zou kunnen. De variatie in de sessies maakt dat ik nooit weet wat er staat te gebeuren maar elke keer uitkijk om weer aan de gang te gaan. Ik voel me sinds ik bij hem train een stuk energieker en fitter en kan iedereen aanraden eens contact met hem op te nemen over de mogelijkheden van PT of Bootcamp!”

Wout van Gelder Aplication manager Planon

Testimonial Pepijn van Afferen Personal Training
“Met een enorme berg aan kennis, ervaring en enthousiasme kijkt Pepijn naar iedereens persoonlijke doel en situatie. Hij heeft oog voor jouw wensen en werkt daar gedegen en respectvol naartoe. Hard werken maar daarbij straalt hij alle rust uit. Erg prettig!”

Pam Roebroeck van den Berg Eigenaar BRIGATA – Training & Coaching

“Pepijn is een trainer met passie en liefde voor zijn vak. Sinds een half jaar sport ik bij Pepijn en ten eerste is Pepijn een goede motivator met verstand van zijn zaken. Daarnaast is hij een sociale vent die je op een prettige manier toch laat zweten. Ik voel mij fitter, lekkerder in mijn vel en dat met 1 uurtje per week. Een aanrader voor iedereen die moeite heeft met de weg naar de sportschool. Ik ga met veel plezier naar Pepijn om te gaan sporten.”

– Stef van de Berg Eigenaar DEXPERT – Freelance Front-end Developer

“Prima personal training gehad en heeft me aangezet om ‘verstandig’ weer flink te gaan trainen. Pepijn als PT was motiverend en zorgde voor ruim voldoende uitdaging.”

– Lisette Baltussen Verpleegkundig specialist cardiology Radboudumc

“Ik volg inmiddels al jaren de bootcamp trainingen bij Pepijn en heb daarnaast ook bij Pepijn een PT programma gevolgd als voorbereiding op een week racefietsen door de Pyreneeën. Pepijn ken ik vooral als een rustige, en serieuze trainer die aandacht heeft voor je persoonlijke ontwikkeling en kijkt naar wat nodig is om persoonlijke doelen te kunnen bereiken. Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, zijn de bootcamplessen ook leuk en is het lekker sporten in een goede en vaak ook gezellige sfeer, én lekker altijd buiten, weer of geen weer!”

– Susan Peters Masseur met specialisatie in shiatsu, diepe bindweefselmassage, ayurvedische massage en ontspanningsmassage

“Met veel plezier en resultaat sport (PT sessies) ik iedere week, samen met een vriendin, bij Pepijn. Wat wij vooral heel leuk vinden is dat geen enkele keer hetzelfde is. Pepijn is heel creatief in het bedenken van oefeningen. Wij sporten specifiek met als doel versterken van onze gesteldheid i.v.m. reumatische klachten. Pepijn heeft verstand van zaken, met zijn fysiotherapie achtergrond en vergaarde kennis door zijn leergierigheid, weet hij ons goed te adviseren over beweging en ook over voeding, specifiek in onze situatie. Pepijn is echt een professional, heeft veel humor, respecteert en accepteert iedereen en is eigenlijk iets te bescheiden om dit aan iedereen bekend te maken. Dus hopelijk doe ik dat nu een beetje!”

– Marlies Kiefmeijer – van Afferen Praktijkhouder en Ergotherapeut bij Ergotherapie Beuningen

“Pepijn is een professionele, gezellige en enthousiaste Personal Trainer. Inmiddels train ik alweer bijna een jaar met Pepijn, wat me enorm heeft geholpen verder te komen in mijn sportieve prestaties. Dat werkt voor mij erg motiverend! Daarnaast geeft Pepijn veel uitleg waarbij hij zorgt dat je de oefeningen goed uitvoert. Daardoor zijn de trainingen effectief en is de kans op blessures zo klein mogelijk. Ik vind de trainingen in ieder geval super, en ben van plan zo door te gaan. Als je ook sportief aan de slag wil onder goede begeleiding, kan ik Pepijn van harte aanbevelen!”

– Briëtte Hitzert Psychiater

“Ik kwam bij Pepijn na mijn zwangerschap om snel weer lekker in mijn vel te zitten en fitter te worden. Het is fijn om bij iemand terecht te kunnen die zich vooraf goed verdiept in de wensen en ook goed kijkt waar je grenzen liggen en wat realistisch haalbaar is. Pepijn bereid zich goed op iedere training voor waardoor ook duidelijk naar voren komt dat je met een echte professional te maken hebt. Hij is rustig van aard maar weet je wel te motiveren en het maximale uit de training halen. ”

– Sheila Philipsen Bedrijfleider Reisbureau

“Pepijn is een allround personal trainer, die zelfs een sportief persoon nog sportiever kan maken. Pepijn is mij aanbevolen door een vriendin en ik ben een uitdaging voor 3 maanden aan gegaan om deze manier van sporten te testen. Na drie maanden ben ik niet gestopt en train nu al bijna een jaar met héél véél plezier met hem en denk nog niet na over stoppen!”

Maite Herrero Sales Consultant Woundcare and Biosurgery Johnson & Johnson Medical

“Om minder last te hebben van mijn reuma en mijn algehele conditie te verbetering ben ik bij Pepijn een trainingstraject aangaan. Ik ben zéér tevreden over zijn manier van aanpak, rustig en professioneel. Groot pluspunt vond ik dat hij door zijn ervaring oefeningen direct kon aanpassen op mijn persoonlijk/lichamelijke behoefte van het moment.”

Joris Philipsen 

“Pepijn is een hele goede personal coach met de juiste hoeveelheid vasthoudendheid en enthousiasme. Hij heeft mij vanaf het begin weten te motiveren en inspireren om weer een volgende stap te zetten. Trainingen zijn steeds afwisselend en gevarieerd.”

Jacco Versleijen Eigenaar Portato Value Added Management, Consultant Service en Kwaliteit

“Je past elke training aan mijn persoonlijke wensen. Je legt de oefeningen duidelijk uit met een voorbeeld. Mijn doel is ook jouw doel! Samen werken we er voor 100% eraan. Het is fijn om steeds fitter te worden en ook erg belangrijk ik kom steeds beter in mijn vel te zitten.”

Cindy Prudon Medewerker Front Office,  Domeinen Roerende zaken bij Ministerie van Financiën

“Sinds begin januari ben ik aan de slag met Pepijn, een super ervaring. Pepijn is erg kundig, rustig en motiverend. Meerdere malen heeft hij al achter mij gestaan op het moment dat ik het wilde laten afweten en hij zachtjes zegt: “kom op nog maar 4!”. En dat ik dan toch even doorzet en net wat verder ga dan dat ik zelf zou hebben gedacht! Met vertrouwen werk ik samen met Pepijn naar mijn doel toe, fijn!
Voor PT op maat, met veel variatie en een prettig persoon als trainer heb je aan Pepijn de juiste persoon! Doen!”

Iris Schreurs Project-, Process en Programme Manager bij Spin Projecten

“Pepijn is als trainer enthousiast, overtuigend, doortastend en zeer motiverend. Zijn trainingen zijn kwalitatief hoog, afwisselend, inspannend en informatief goed onderbouwd. Hij is elke training zeer goed voorbereid en weet echt waarover hij spreekt.”

-Marijke Evers Anesthesiology Resident bij St. Agnes Hospital Bocholt (DL)

“Pepijn, een PT met een (bijna) on(be)grijpbare bescheidenheid. Zijn uiterst professionele houding straalt rust uit. Pepijn nodigt ongedwongen uit om tot diep in de kern te kruipen, waar jouw vraag en behoefte als klant ligt. Hij is in staat alle aspecten van voeding, bewegen en persoonlijke doelstelling met elkaar te verbinden, voor zowel jong als oud. Een trainer van topklasse waar ik zelfs op zondagochtend graag mijn bed voor uit kom!”

-Eefje Nieuwenhout Onbijt promoter bij Herbalife

“Trainingen bij Pepijn zijn, naast dat ze zonder uitzondering effectief zijn, ook gewoon leuk. Hij let scherp op de juiste uitvoering van oefeningen en geeft op neutrale, duidelijke manier aanwijzingen om ze beter uit te voeren. Pepijn is een prettige persoonlijkheid, hij treedt iedereen op gelijkwaardige wijze tegemoet en hij beschikt bovendien over een hoop humor waardoor trainingen vaak voorbij Vliegen!”

-Marjan Stoop Eigenaar STOOP Marketing – communicatiestrategie, marketing en projectmanagement